Условия за ползване

Условия за ползване

Общите условия за използването на мобилната версия, както и на Facebook страницата ни ви кани да се запознаете с отговорностите които вие поемате като клиент на "WISA BG", както и с нашите задължения.

Ние ви уверяваме, че ще запазим конфиденциалността на нашите клиенти и техните данни. Фирмата ни изисква единствено необходимите ни данни, които са нужни за да предложим и подсигурим желана от вас услуга.

Като потребител на "WISA BG" вие имате правото да разглеждате и зареждате всички материали от сайта ни или Facebook страницата ни само и единствено за лични цели, не търговска цел. Всяко подобно деяние се приема за нарушение на авторските права, както и посегателство над търговската марка. Това е и причината компанията да запази правото си да ограничи вашият достъп до сайта и страницата ни в социалната мрежа, ако има нарушение на правата и задълженията, както и на законовите наредби на република България.

"WISA BG" запазва правото си да променя информацията, елементите, както и други материали в уеб сайта, без известяване. Промяната на цената на даден артикул е напълно възможна по всяко време без да уведомяваме предварително потребителя за което. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била валидна по време на направата на поръчката.

Как да закупите продукт от нашият сайт?

Изберете желаният от вас продукт, свържете се с нас на посочените телефони или по e-mail за потвърждение на вашата покупка, както и доставка.

За да сте клиент на фирмата е необходимо вие да сте на поне 18 години.

Всеки един клиент трябва да поеме финансова отговорност за всяка една сделка или поръчка, направена от него. Вие носите пълната отговорност, ако на посоченият адрес няма никой, който да получи доставката, както и при отказ на поръчката от получател, или пък при неверни или объркани данни.

Промяна или анулиране на поръчката.

Вие може да промените вашата поръчка 24 часа преди тя да е изпълнена. Вие ще получите потвърждение дали сме приели промяната ви по е-емайла ви или с обаждане от наша страна. Промяната трябва да е само и единствено в писмен вид изпратена на нашият е-емайл. В случай на анулиране на поръчка, вие ще трябва да заплатите 10% от стойността, ако канселирате 48 часа преди деня за изпълнение. Ако анулирате в денят на изпълнение, вие ще трябва да заплатите 50% от стойността на вашата поръчка. За целта вие трябва да изпратите е-емайл, в които да прекратите поръчката, както и да изчакате нашия обратен отговор, който да потвърди окончателно анулирането.

Връщането на парите ще бъде извършено на посочена от Вас сметка.

За нас е от голямо значение нашите клиенти да бъдат напълно задоволени. Ние ще изслушваме и разискваме всеки един възникнал проблем, както и сме готови да направим отново артикулът или да възстановим сумата заплатена за съшият. Склонни сме да предложим алтернативен вариант с цел задоволяване на потребителското искане и търсене.

Ние защитаваме нашата търговска марка зорко. Всички използвани материали в сайта са търговска марка и са защитени от авторско право, разпространението им с друга от личната цел е подсъдимо и наказуемо.