До всички наши сътрудници и бизнес партньори,
Чрез сътрудничество и състрадание ще преодолеем тези трудни времена.
Wisa BV ще работи от дома, доколкото е възможно. Това важи и за нашите търговски отдели. Нашите системи са подготвени по такъв начин, че всички дейности и задачи могат да се изпълняват и от домашен офис.
За сега няма да  посетители в нашите фабрики, офиси и шоуруми. Нашите търговски представители няма да извършват външни посещения. Нашите търговски представители са достъпни по телефона и по имейл.
Производствата в Холандия, Словакия, Словения и Турция остават отворени и работят на пълен капацитет. Нашите складове получават и изпращат стоки, но в рамките на определени правила. Нашите запаси са достатъчни, както обикновено, а веригата ни за доставки е под пълен контрол.
В случай на спешен проблем, нашите сервизни инженери остават на ваше разположение, но в рамките на правилните мерки за защита на Вашето и нашето здраве.
Молим за Вашето разбиране за всички тези мерки, които сме предприели. Ще се видим скоро! Дотогава ние Ви желаем здраве и безопасна среда за Вас и Вашите близки.

От името на WISA BV

Марк Гросфелд
Вицепрезидент и управляващ директор


Холандска майсторска изработка
WISA е основана през 1865 г. от Wolf Joseph Stokvis, собственик на W.J. Stokvis Fabriek van Metaalwerken (Фабрика за металообработка) в Арнем, Холанди...
Напиши коментар
Бележка: HTML не може да бъде въвеждан!